Rubin ten Broeke

In 2019 heb ik mijn masterstudie Social Policy en Public Health afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik mij bezig gehouden met het opdoen van kennis op het gebied van (gezondheids-)beleid en interventies. Daarnaast heb ik ruim anderhalf jaar ervaring opgedaan met het uitvoeren van uiteenlopende kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken binnen diverse werkvelden, onder andere op het gebied van diversiteit en zorg. Ik heb een brede interesse in onderwerpen binnen het sociaal domein, maar loop vooral warm voor (beleids-)onderzoek waarbij gezondheid centraal staat. Met mijn brede interesse in maatschappelijke vraagstukken en kennis van beleid en interventies draag ik graag bij aan de onderzoeken van Unravelling. Het verbeteren van het openbaar bestuur vormt voor mij een belangrijke motivatie voor het uitvoeren van de onderzoeken waar ik aan werk.

Rubin ten Broeke

Contact

Unravelling Onderzoek & Advies

Amsterdamseweg 17c

6814 GA  Arnhem